Μεταχειρισμένα

Μεταχειρισμένα προϊόντα του windsurf στο Surf Center Κατσαρέας, Θεσσαλονίκη. (windsurfing, canoe-kayak, kites and small boats)

 

Μεταχειρισμένα Windsurf Πανιά   Μεταχειρισμένες Windsurf Σανίδες   Μεταχειρισμένα Windsurf Αλμπ./Ματσ./Ext.   Κομπλέ Rig+Σανίδα   Φουσκωτές βάρκες   Μεταχειρισμένα Κανό-Καγιάκ   Μεταχειρισμένα Kites
Used Windsurf Sails at Surf Center Katsareas Used Windsurf Boards at Surf Center Katsareas Used Windsurf Parts at Surf Center Katsareas Complete Windsurf at Surf Center Katsareas Used small inflarable boats at Surf Center Katsareas Used canoe and kayak at Surf Center Katsareas Used kites and kiteboards at Surf Center Katsareas

Ψάχνεις να αγοράσεις windsurf?  

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεταχειρισμένα windsurf σε διάφορες μάρκες, λίτρα, στιλ και χρονολογίες από το 2001 μέχρι και τα περσινά ή και σε σπάνιες περιπτώσεις τα φετινά. Ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός που θα πάρετε από μας έχει περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο. Δηλαδή, κάθε ιστιοσανίδα ή πανί που έρχεται στα χέρια μας, ελέγχεται, επισκευάζεται όταν χρειάζεται και φρεσκάρεται. Οπότε εσείς παίρνεται ένα μεταχειρισμένο windsurf σαν καινούριο στα μισά λεφτά απ’ το καινούριο και με ένα χρόνο εγγύηση για τις μεταχειρισμένες σανίδες. Προσπαθούμε κρατάμε τις αποθήκες μας πάντα γεμάτες με «φρέσκα» μεταχειρισμένα πανιά, σανίδες, μάτσες, άλμπουρα καθώς και τον υπόλοιπο απαραίτητο εξοπλισμό.    

Γιατί μεταχειρισμένο?  

Επιλέγουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό όταν ξεκινάμε να μάθουμε. Παίρνουμε πρώτα μια μεγάλη ιστιοσανίδα με πολλά λίτρα και καρίνα που θα διευκολύνει το ξεκίνημά μας. Όταν όμως εξελιχτούμε και από αρχάριοι περάσουμε στο επόμενο στάδιο, η σανίδα που αγοράσαμε πριν 2 χρόνια ας πούμε, δεν μας καλύπτει. Σε αυτήν τη φάση αλλάζουμε σανίδα. Παίρνουμε μια με λιγότερα λίτρα. Βέβαια υπάρχουν λογιών και λογιών στιλ windsurfing. Το freeride, το slalom, το race, το wave, κ.ο.κ.. Όταν λοιπόν, βρούμε τη σανίδα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας, τότε μπορούμε να αγοράσουμε μία καινούργια!    

Θέλεις να ξεκινήσεις windsurf και ψάχνεις τι εξοπλισμό να αγοράσεις?  

Εδώ και 27 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού εξειδικευόμαστε στο windsurfing, στην πώληση καινούριου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού καθώς και στο άθλημά του. Μπορούμε να βρούμε τον ιδανικό εξοπλισμό για για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας. Ποια σανίδα, με τι ιδιότητες και πόσα λίτρα να επιλέξετε, πόσα τετραγωνικά πανί θα χρειαστείτε ανάλογα με τα κιλά σας και το μέρος που θα ξεκινήσετε το windsurfing. Πριν φύγετε από το μαγαζί μας θα κάνουμε ένα mini μάθημα για το πως τριμάρουμε το πανί. Έτσι όταν φτάσετε στην παραλία θα νιώθετε έτοιμος για εξορμίσεις στην θάλασσα, έχοντας κάποιες βασικές γνώσεις στο μυαλό σας για το windsurf που αγόρασατε.  

Μας ενδιαφέρει ο πελάτης μας να μείνει ικανοποιημένος από την αγορά του και όταν θα χρειαστεί κάτι ξανά να το βρει σε μας. Είτε αυτό είναι απλά μια συμβουλή, είτε καινούργιος εξοπλισμός, είτε αλλαγή του για να προχωρήσει στο επόμενο, πιο προχωρημένο στάδιο. Θέλουμε οι πελατειακές μας σχέσεις να στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και να είναι διαχρονικές, όπως και η αγάπη μας για το άθλημα του windsurf!

Used windsurfing boards at Surf Center Katsareas

Used windsurfing sails at Surf Center Katsareas

Used Windsurfing booms at Surf Center Katsareas

Surf Center Katsareas Warehouse

 

 

 


Σύνθετη Αναζήτηση

Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη
Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη
Αποκτήστε λογαριασμό! ΕΓΓΡΑΦΗ

Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
  • English (United Kingdom)
  • Greek

Δωρεάν μεταφορικά
με αγορές άνω των 100€

Ισχύει για αποστολές σε χερσαίες περιοχές εντός Ελλάδος.

Δεν ισχύει για τα μεταχειρισμένα προϊόντα.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_countertoday2234
mod_vvisit_counterAll days1828040

We have: 12 guests, 6 bots online

Like us ...

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!